Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Beşiktaş Dostluk Maçında Kırklarelispor'u Gole Boğdu

Beşiktaş takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı ikinci Lig takımlarından Kırklarelispor’u 7-1’lik skorla yendi. Atatürk Stadyumu'nda 17.30'da başlayan maçı yaklaşık yaklaşık 3 bin taraftar izledi. Kulüp Başkanı Fikret Orman ve yöneticilerin de takip ettiği maçı Edirneli Süper Lig hakemlerinden Özgür Yankaya yönetti.

Çekişmeli geçen maçın ilk dakikalarında rakip takım oyuncuları kaleleri yokladı. Ancak karşılaşmada ilk golü Beşiktaş buldu. 26. dakikada sağ taraftan içeriye ortalanan topa dokunan Escude, takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilk ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan Beşiktaş'ta, özellikle sonradan oyuna dahil olan Fernandes’le rakip sahada etkili oldu. Karşılaşmanın 54. dakikasında Oğuzhan, aldığı topu Fernandes’le buluşturdu. Fernandes'in içeriye bıraktığı topa Almeida yükseldi. Ancak boşta kalan Olcay Şahan topu boş kaleye göndererek takımını 2-0 öne geçirildi.

Diğer golleri de 68. dakikada Sivok, 71. Dakikada Almeida attı. Maçın 73. dakikadasında ise Kırklarelispor’dan Sezer, topukla attığı golle takımının tek golünü attı.

Devam eden maçın 76. dakikasında Olcay Şahan, 84. dakikada Almeida, 89.dakikada Mertcan Aktaş’ın attığı gollerle Beşiktaş, 7-1 önde tamamladı.

Maçın ardından bir açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımın gün geçtikçe daha iyiye doğru gittiğini söyledi. Birşeyleri planlayıp, çalıştıklarını ve sahada uygulama başlattıklarını belirten Aybaba, “Ama eksikliklerimiz var. Bazı oyuncularımızı yetişmeye çalışıyor bize. Ama ileriye doğru gayet mücadeleci bir takım oluşturacağız diye düşünüyorum.” dedi.

Göreve geldiklerinde takıma yönelik çok şeylerin söylendiğini hatırlatan Aybaba, “Beşiktaş üzerine çok şeyler söylendi. Bir sürü söylemler oldu. Hatta takım sahaya çıkamaz diyenler oldu. Yönetimimizin dik duruşu bizim birlikte hareket etmemiz, oyuncularımızın özveriyle bu kervana katılmaları bizi daha başarılı bir hale getirecektir.” açıklamasını yaptı.

Bir gazetecinin Fernandes’in bu yıl ki performansına yönelik bir sorusu üzerine Aybaba, “Takımda herkes lider olsun. Fernandes kapasitesi belli. Bu oyuncular üst düzey oyuncular. Kafa olarak rahat olurlarsa yapabileceklerini biraz daha artırırlarsa onlardan sadece futbolu ile saha içindeki örnek tavırlarıyla takımı ateşlemelerini istiyorum. Bugün sahada çok güzel şeyler oldu. Mertcan’ın gidip başını okşaması, buraya koş demesi, Almeida’nın Fernandes’in arkada Hasan Türk’ü yönlendirmesi. Böyle olursa biz daha kolay bir takım oluruz.” diye konuştu.

BJK Teknik Direktörü, göreve geldikten sonra yöneticilerle bir araya gelerek sosyal etkinlik yapmayı planladıklarını ifade etti. İlk etkinliği Van’da yapmayı planladıklarını dile getiren Aybaba, “En çok o yörenin ihtiyacı vardı buna. Ancak orada stad ve otel koşulları iyi olmadığı için ertelemek zorunda kaldık. İkinci durağımız Trakya’ydı. Buradaki Beşiktaşlılarla kucaklaşmak. Bu tamamen bir sosyal etkinlik. Sahadaki futbola bakıyoruz tabii, neyi doğru yapıp neyi yanlış yapıyoruz diye. Onun dışında Beşiktaşlılarla buluşmak bizim için keyif vericiydi. Trakya’daki bütün Beşiktaşlılarla teşekkür ediyorum. Sonrasında İzmir’de böyle bir etkinlik yapmayı planlıyoruz. Bir de Adana’da planlıyoruz bunu. Bu böyle devam edecek.” şeklinde konuştu. CİHAN

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku